Сторінки

субота, 2 січня 2016 р.

Чи контролюємо ми себе у житті!?

Ваше життя в Мережі - як татуювання, завжди з вами

Я знову в топі педагогічної спільноти Навчаємося з Google, але я там не базікаю, а шукаю однодумців, як прагнуть не лише узнати нове, а за допомогою його, вирішити проблеми, які заважають розвитку сучасної освіти в Україні.
Як пише у своєму пості Наталія Саражинська: "Педагогіка не може залишатись такою ж, як і в середині ХХ-ого століття після революційних змін ІТ та способів обміну інформацією." Вона приводить свої роздуми над постом вчительки, яка не лише працює по сучасному, а ще засмучується, що вона не завжди ставиться сумлінно до мети та бажань своїх учнів, які прагнуть навчатися: "Мої учні завжди ставлять цілі, але я, правда, ніколи не робила дуже хорошу роботу відповідно до цих поставлених цілей".

Нам треба не бути безтурботними, оглядатись не тільки на пройдений шлях, а й планувати своє спільне навчання зі своїми учнями. Ось цікава спільна робота вчитель-учні-батьки Анни Анатоліївна Гончарової зі спільноти Читати не шкідливо — шкідливо не читати!: "Що читають мої другокласники на зимових канікулах?! Новорічне читання".
В моїй групі ДК почались заняття. Вже є бистроногі, бажаючи навчатись більше, ніж закладено у курсі. По ми справимося разом!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Бажаєте вставити картинку в коментар? Для цього скористайтеся тегом
[im#]посилання на зображення[/im] - якщо картинка велика.
[im]посилання на зображення[/im] - якщо картинка маленька.
Картинка повинна знаходитися в Інтернеті, і її адреса повинна закінчуватися на jpg, gif або png або скористайтесь сайтом http://goo.gl/t0z1ux