Календарь на любой год
Для Вас тільки найактуальніше

четвер, 19 лютого 2015 р.

Чому вчити - інтерактивності!

Перша спроба відповіді коріфеем Освітньої Галактики...
Це моя відповідь на статтю "Від чого треба відмовитися в школі?" автора Екатерини Толкачевой та форуму Електронний або паперовий варіант підручника?
У зв'язку з цим пропоную новини до цієї відповіді:
Imbi Belova додала коментар "Супрематизм, одяг на основі геометричних форм"
Наталія Ільїна додала коментар "Виявляється, існують цікаві способи інтеграції мистецтва і технологій."
Є матеріал до роздуму!

  • Автор: patarakin посту Освітні об'єкти. 2) Соціальний в Освітній Галактиці Intel пише про необхідність урахування соціального статусу та соціальної компетентності учасників виховного процесу для спільної мережевої діяльності, яка у свою чергу формує нові соціальні компетентності.
  • Автор: LaraKrav посту Віртуальна прогулянка по Bett2015 в Освітній Галактиці Intel пише про новинки в хмарних технологіях у навчальному виховному процесі, які розвивають інтерактивніть середовища навчання. А я учора була на вебінарі про цю виставку. Зробила збереження. Дуже багато інтерактивної техніки та навчальних матеріалів до них (англійська мова)
Сучасні освітні інструменти для вчителів
Сюрприз від Ельвіри Шемякіной, як її чудові учні створювали ментальну карту, в пості  Читати не шкідливо, або Візуалізуємо казку

Немає коментарів:

Дописати коментар

Бажаєте вставити картинку в коментар? Для цього скористайтеся тегом
[im#]посилання на зображення[/im] - якщо картинка велика.
[im]посилання на зображення[/im] - якщо картинка маленька.
Картинка повинна знаходитися в Інтернеті, і її адреса повинна закінчуватися на jpg, gif або png або скористайтесь сайтом http://goo.gl/t0z1ux