Календарь на любой год
Для Вас тільки найактуальніше

четвер, 3 грудня 2015 р.

Мій Пегас, що вибив джерело натхнення

Тільки, коли заповняла шаблон опису свого проекту до ІV конкурсу GEG Ukraine у грудні - приклади реалізованих проектів з використанням інструментів Google спільноти Навчаємося з Google, зрозуміла, що без прохання про допомогу висвітлити діяльність бібліотеки школи в рамках інтернет-семінару "Використання сучасних освітніх технологій в роботі бібліотекаря з розвитку культури читання школярів", не зрушилось би з міста робота з хмарними технологіями вчителів, не було б учнівського проекту "До 30-річчі інформатики", не прийшло б натхнення зі створення мого блогу. Про це більше у моєму блозі на Галактиці. 

Це ім'я Назарова Світлана Леонідівна, творчий бібліотекар та спеціаліст, який що не заспокоюється на досягнутому. Вона не тільки до помогала мені з українською мовою, матеріалами, а вчилась працювати з документами-Google та ЗапоВікі спільно зі мною. Вона зацікавила вчителів початкової ланки створенням спільного блогу шкільного методичного об'єднання
Сапунова Світлана Іванівна, керівник ШМО початкової ланки, серйозно підійшла до цього питання. Організувала вчителів на збір та обговорення матеріалів, форми ШМО.
Перша муза: заступник директора з виховної роботи Кавінська Ольга Анатоліївна, яка організувала творчі групи "Методичний супровід впровадження в практику роботи шкільного учнівського самоврядування ідей і принципів роботи Школи Активного Громадянства (ШАГ)" до впровадження методичної теми школи "Взаємодія всіх учасників НВП для забезпечення реалізації нових державних стандартів освіти в умовах створення громадська-активної школи". Під її керівництвом з'явився блог творчої групи, яка створювала впродовж літа мережевий  проект 1-го етапу.
Друга муза, директор школи Андрієнко Оксана Володимирівна, яка пропонувала провести майстер-клас та тренінги з вчителями.
Третя муза, заступник директора з методичної роботи Костенко Алла Михайлівна, що пропонувала мені створити до атестації Web-портфоліо.
Мій Web-портфоліо для атестації став інформаційним простором для навчання вчителів та учнів.
І конечно, сам 11 клас, який знайомий вже п'ять років, з них два роки з класним керівником Швецовою Вікторією Савеліївною приходив на літню практику в мій кабінет...
Зустрічайте наш мегапроект 2014-2015 навчального року на #ContestGEGua:
Звичайно, ми продовжуємо працювати в цьому напрямку. Чекайте нових анонсів!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Бажаєте вставити картинку в коментар? Для цього скористайтеся тегом
[im#]посилання на зображення[/im] - якщо картинка велика.
[im]посилання на зображення[/im] - якщо картинка маленька.
Картинка повинна знаходитися в Інтернеті, і її адреса повинна закінчуватися на jpg, gif або png або скористайтесь сайтом http://goo.gl/t0z1ux