Календарь на любой год
Для Вас тільки найактуальніше

суботу, 27 грудня 2014 р.

Як важливо працювати в соціальних мережах Google

Це цікаво, але б я не знайшла у такому великому морі інформації потрібні матеріали... Віртуальні друзі та мої колеги рекомендують:
Алла Леонидовна Сотникова: MOOC - это латинскими буквами, отовсюду слышу мосы и это неизбежно. Они МУКи! Про них внятно и интересно. Как устроено преподавание MOOC edutainme.ru О сложностях преподавания без доски, перспективах онлайн-курсов и невозможности превратить педагогику в точную науку. (Особливо зверніть увагу на його висловлення про професію вчителя...)

Инна Юдина Google Россия originally shared: Весёлая праздничная пасхалка в Переводчике — когда переводите «Happy holidays» или «Santa Claus», появляется фигурка Санты, которая ведёт на сайт Google Santa Tracker (http://goo.gl/gIx6nR). (Це 14 ігор та відео на різний смак у новорічному стилі від Google. Багатомовний, є українська мова. Але їх можна використати в навчальному процесі.)
Инна Кауфман: Timelapse — интерактивная временная карта Земли, которая позволяет совершить путешествия в прошлое и увидеть, как менялся ландшафт Земли на протяжении последних десятилетий. Для реализации нового проекта были задействованы фотографии земли из космоса, которые компании Google, предоставили космическое агентство НАСА, National Geographic и журнал TIME. https://earthengine.google.org/#intro
http://webtous.ru/ekskursii/timelapse-interaktivnaya-vremennaya-karta-zemli.html

Немає коментарів:

Дописати коментар

Бажаєте вставити картинку в коментар? Для цього скористайтеся тегом
[im#]посилання на зображення[/im] - якщо картинка велика.
[im]посилання на зображення[/im] - якщо картинка маленька.
Картинка повинна знаходитися в Інтернеті, і її адреса повинна закінчуватися на jpg, gif або png або скористайтесь сайтом http://goo.gl/t0z1ux