Календарь на любой год
Для Вас тільки найактуальніше

неділя, 1 лютого 2015 р.

Сьогодні про книги... та програми Google

Кожна година у мережі, нові відкриття. Мимо пройти не можна!
Кожного дня у віртуальному співтоварівстві Читати не шкідливо - шкідливо не читати! з'являються цікаві новини. Я хочу поділитися з деякими з них:
  • Maria Sonina ціла серія підборок книжок про візуалізацію... Я вас, мої друзі, вже знайомила з її анотацією на книгу Майк Роуди. "Візуальні замітки. Ілюстроване керівництво по скетчноутингу". А тут як вона використовує цю ідею для себе, для учнів та навчального процесу. "Змусила серйозно замислитися ідея про те, що еволюція людини - це перехід від візуального до вербального, від конкретного до абстрактного. Що "життєвий цикл" кожного з нас теж підкоряється цим законом. Розвитку мови приділяється багато уваги і в сім'ї, і в школі, що не можна сказати про розвиток візуального мислення. Якщо прийомам роботи з текстової інформації навчають на різних предметах, візуалізація йде лише на уроках малювання, які, з точки зору програми предмету, не сприяє розвитку уміння візуалізувати тексти. Підсумок: в дитинстві ми багато малюємо, вербальні засоби використовуємо менше. Ставши старше, візуальне і вербальне міняється місцями. Надовго, якщо не назавжди." - пише Maria Sonina.

  • Добрі новини від Boris YarmakhovGoogle Earth Pro, що коштувала раніше 399 доларів, тепер стала доступна для скачування безкоштовно. Мобільний додаток Google Клас дозволяє учням автоматично вставляти фотографії у виконані ними завдання.
Майбутнє серед нас

Немає коментарів:

Дописати коментар

Бажаєте вставити картинку в коментар? Для цього скористайтеся тегом
[im#]посилання на зображення[/im] - якщо картинка велика.
[im]посилання на зображення[/im] - якщо картинка маленька.
Картинка повинна знаходитися в Інтернеті, і її адреса повинна закінчуватися на jpg, gif або png або скористайтесь сайтом http://goo.gl/t0z1ux