Календарь на любой год
Для Вас тільки найактуальніше

неділю, 8 лютого 2015 р.

Волонтери за покликанням душі

"Громадянсько-активна школа (або волонтерство та його виховання)" - така наша проблемна тема в школі. Це велика праця по вихованню. Але є у нашому житті  особистості, які виконують це за покликанням свого серця! Вони серед нас, знайомтеся:
Олексій Сергійович: "Ми беремо участь в грантовому конкурсі від Дикси "Небайдужі сусіди" по Московській області. Прошу вас, колеги, проголосувати за нас і підтримати наші зусилля із поширення онлайн освіти в дитячих будинках регіону. Дітлахам це дуже треба." Допоможемо сподвижникам!
Звертання до учасників Інкубатора2015 з відео-анотацією усіх модулів курсу, яка зроблена Оленою Олександрівною Востриковой (к.п.н., начальник відділу розвитку освіти, доцент кафедри теорії і методики загальної освіти, МАОУ ДПО ІПК м. Новокузнецька) та робота її відеоканалу для впровадженні інтерактивних технологій в навчально-виховний процес.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Бажаєте вставити картинку в коментар? Для цього скористайтеся тегом
[im#]посилання на зображення[/im] - якщо картинка велика.
[im]посилання на зображення[/im] - якщо картинка маленька.
Картинка повинна знаходитися в Інтернеті, і її адреса повинна закінчуватися на jpg, gif або png або скористайтесь сайтом http://goo.gl/t0z1ux