Календарь на любой год
Для Вас тільки найактуальніше

неділя, 1 березня 2015 р.

Весна прийшла так якось несподівано!

Вас вітаю я та Освітня Галактика вчителів Intel у форумі "Холодну любов і замкнутість душі?" та поговоримо про души-творчості... .
І сьогодні знову про портфоліо та статус вчителя...
У звіті Алла Леонідівни Сотниковій цікаві матеріали з пройденого та плани майбутнього. Портал про такі різні портфоліо, що кожен знайде щось цікаве для себе.
Матеріали, досягнення, досвід школи, вчителів, учнів... Та несподівана статистика "Як видно, від досвіду залежить тільки 8% успіху учнів, інші 92 від ін. факторів..."
Чомусь, мені здається, що в нас така ж картинка. Що робить обговорюють на Освітній Галактиці вчителів Intel.
До нашої розмови учора: Алла Леонідшвна Сотникова пропонує нам прочитати про"шлях від "виживання" до "свободи і творчості" (прикладіть матрицю до себе) у блозі Марії Сониної".
"Зміст учбового предмета, методика його викладання, сучасні технології навчання - як три кити будь-якого уроку. Не пам'ятаю, від кого почула думка про те, що технологія ніколи не замінить педагога, але вчителі, які використовують технології, замінять тих, хто цього не робить. Це реальність сучасного світу." - пише Марія Сонина

Немає коментарів:

Дописати коментар

Бажаєте вставити картинку в коментар? Для цього скористайтеся тегом
[im#]посилання на зображення[/im] - якщо картинка велика.
[im]посилання на зображення[/im] - якщо картинка маленька.
Картинка повинна знаходитися в Інтернеті, і її адреса повинна закінчуватися на jpg, gif або png або скористайтесь сайтом http://goo.gl/t0z1ux