Календарь на любой год
Для Вас тільки найактуальніше

четвер, 27 серпня 2015 р.

Вчимося навчати сучасно

Продовжуємо вивчення способів використання потужних хмарних технологій у групі Інтеграція eduCLOUD Moodle+Google.
Вчора: на основі групи Вчитель у соціальних мережах ми продовжили створювати наш СПІЛЬНИЙ КУРС "MOODLE+GOOGLE", але це було планування та розробка тестів, рекомендацій до роботи.
Наука України: створіть власне Сонце з основними напрямками роботи, які Ви запланували на початок навчального року, які бажаєте втілити використовуючи ІКТ на он-лайн дошці realtimeboard.com.
За домашнім завданням ми створили текст зі спеціальними позначками за інструкцією Тест у хмарі - коротка інструкція користувача та прикладу.
Мій тест у GIFT форматі. Мій тест на платформ Moodle
За домашнім завданням ми створили сторінку,  де зібрані наукові факти щодо вивчення (ефективних підходів, методів, годин доби для заняття та ін) предметів, які Ви викладаєте. Контент має бути розміщено у зручний спосіб для ознайомлення з ним батьків та учнів.
Викладання інформатики в Україні
Вчителя про інформатику
Документи, що регламентують викладанняінформатики у школі
Методичні рекомендації, щодо вивчення інформатики by tanyakobzareva Особливості викладання інформатики у 7-му класі (попередній пост)
Більше подробиці у Щоденнику.ua 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Бажаєте вставити картинку в коментар? Для цього скористайтеся тегом
[im#]посилання на зображення[/im] - якщо картинка велика.
[im]посилання на зображення[/im] - якщо картинка маленька.
Картинка повинна знаходитися в Інтернеті, і її адреса повинна закінчуватися на jpg, gif або png або скористайтесь сайтом http://goo.gl/t0z1ux