Календарь на любой год
Для Вас тільки найактуальніше

пʼятницю, 25 вересня 2015 р.

Поширюю свій інформаційний простір!

Я продовжую працювати над розвитком свого Інформаційного простору. До якого додаю сторінки для роботи з учнями. У Портфоліо доповнюю виконані та заплановані роботи на навчальний рік. Планую реструктурізацію розділів блогу Тренінгів та Майстер-класів.
Сьогодні створена нова сторінка для моїх самих молодших учнів 2Б класу та передано вітання батькам на блог початкової ланки Сходинки до знань. Дуже приємно, що почали працювати батьки! Успіхів вам в освоєнні нових знань! Маю надію на співпрацю!
Мене запросили у групу АСОЦІАЦІЯ МОЛОДИХ ПЕДАГОГІВ ЗАПОРІЖЖЯ, що мені дуже приємно. Цікава інформація на просторі групи Онлайн! Наукові пошуки ХХІ століття: молодіжний вимір, яка відбудеться 2 жовтня 2015 року з 10:00 до 12:00. Для учасників конференції створено сторінку http://pedpresa.ua/tech.
Я ознайомила учасників групи з нашою групою Відкрита Школа: Хмарні сервіси в освіті, де нова стаття: "Учні" у Відкритій школі хмарного курсу з Plickers в дії! Сходинки творчого зростання : Працюємо в Plickers Анни Савіцької

Немає коментарів:

Дописати коментар

Бажаєте вставити картинку в коментар? Для цього скористайтеся тегом
[im#]посилання на зображення[/im] - якщо картинка велика.
[im]посилання на зображення[/im] - якщо картинка маленька.
Картинка повинна знаходитися в Інтернеті, і її адреса повинна закінчуватися на jpg, gif або png або скористайтесь сайтом http://goo.gl/t0z1ux