Календарь на любой год
Для Вас тільки найактуальніше

четвер, 11 лютого 2016 р.

Ми знову у навчальному процесі!

Наша платформа запрацювала, готовлю нові уроки для тих, хто шанує Хмарні технології! Бо вже маю усі права:)

Інша сторона творчості улюбленого письменника Ігоря Всеволодовича Можейко у роботах учнів Ельвіри Шемякіної.
Вебінар: Як редагувати Google-карти з лозунгом "Хочеш зробити свій регіон краще, але не знаєш з чого почати? Почни з Google- карт!"
Й увага:
Анимированное фото
Запис із стрічки користувача Google Росія
Мало що збиває робочий темп так, як інтернет, що відвалюється. На цей випадок в Google Диск передбачений офлайн-доступ. Як відкрити файли в офлайн-режиме читай тут: https://goo.gl/XMHccc.
Чому про це!? Тому, що пройшов наш форум-конференція "Цифрове перетворення освіти" 9.02.2016 завдяки лідерів спільноти GEG Ukraine Наталії Саражинської та Наталії Гущиної. Де я на 10 хвилині отримала віртуальну грамоту МінОсвіти України та привітання друзів у соціальних мережах (відразу три демонстрували це онлайн).
За що дякую організаторам цієї унікальної соціальної спільноти, моїм учням ДК "Google-сервіс та BYOD" та усім "нашим  з мережі", хто демонстрував свої світлини та відео, що записали на конференції! Як переглянула їх усі та як би побувала з вами усіма разом!

Антоніна Букач Владелец Сервіси Google для вчителя Feb 12, 14:00 пост-фактум
Всеукраїнський форум «Цифрове перетворення освіти»
А ще ця стаття 15 характеристик вчителя XXI століття, яка те ж доказує мені, що обрала потрібний шлях, але на жаль на при конці  своєї педагогічної стежки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Бажаєте вставити картинку в коментар? Для цього скористайтеся тегом
[im#]посилання на зображення[/im] - якщо картинка велика.
[im]посилання на зображення[/im] - якщо картинка маленька.
Картинка повинна знаходитися в Інтернеті, і її адреса повинна закінчуватися на jpg, gif або png або скористайтесь сайтом http://goo.gl/t0z1ux