Календарь на любой год
Для Вас тільки найактуальніше

неділю, 20 березня 2016 р.

Проблеми освіти чи особистості!?

Перевіряю роботи курсантів з простого графічного редактора й думаю: чи думали вони як я буду перевіряти по одному малюнку їх знання й навички, який виглядає як картинка з Інтернету.
Може ускладнюю собі роботу чи вони бажають, як учні здати та забути ... Де ж креатив вчителя, коли бажаєш "відірватись від землі..."

Як тут не закохатись у цій ролик, декілька раз перечитав анотацію МАРІЇ СМІРНОВОЇ "Злом креативу", з ностальгією поміркувати про креативні курси Освітньої Галактики та перейнятися емпатією  до учня, який написав про три причини, чому він не хоче ходити в школу у відкритому пості "Від дати потрібно відступати дві клітинки - дратує"! Де ж той час, коли я вирішувала його проблеми чи може проблеми зараз у нас з ним однакові!? А яка думка у вас на ці проблеми освіти?
Натхнення може й увести на край світу, щоб створити для своїх учнів відеоролік унікального явища... Чім не мотивація!? А Інтернет може все!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Бажаєте вставити картинку в коментар? Для цього скористайтеся тегом
[im#]посилання на зображення[/im] - якщо картинка велика.
[im]посилання на зображення[/im] - якщо картинка маленька.
Картинка повинна знаходитися в Інтернеті, і її адреса повинна закінчуватися на jpg, gif або png або скористайтесь сайтом http://goo.gl/t0z1ux