Календарь на любой год
Для Вас тільки найактуальніше

понеділок, 23 лютого 2015 р.

Навички, необхідні для успішного життя...

Такий опитувальник запропонувала активна користувачка Освітньої Галактики вчителів Intel Елена Годунова "Виділіть найбільш важливе уміння з 10 (навичка, знання), яке на вашу думку, впливає на успіх в житті."

Це завжди було загадкою та питанням спору вчителів... Але усе частіше я розумію, істина не там де ми її шукаємо...
Ельвіра Шемякіна те ж шукає свої відповіді у своєму пості "Нейл Фьоре "Легкий спосіб перестати відкладати справи на потім"" на майданчику обговорення "Читати не шкідливо - шкідливо не читати!". Ії висновок, що така "модель виховання, при якій робота ніколи не буває досить хорошою, - призводить до переконання, що це ВИ ніколи не буваєте досить хороші, щоб батьки або учитель (начальник) був вами задоволений." Я не тільки згідна, а міркую, що наші талановиті учні зникають завдяки їй. Тому до висновку у пості +Марії Смирновій "Вічно стоячи навшпиньках.": "Читайте про це в книзі Нейла Фьоре "Легкий спосіб перестати відкладати справи на потім". А доки ви її не придбали, запам'ятайте і використайте одну лише фразу: "Ти нічого не повинен робити для того, щоб довести, що ти заслуговуєш поваги і любові". Додаю: ніколи не рахуйте, що ви самий кмітливий та розумний, а інші нічого не розуміють у цьому питанні... Компетентність має тенденцію зменшуватись, коли людина на розвиває свої здібності.
Boris Yarmakhov нагадує, що стартував прийом заявок на Google Science Fair 2015.

Наші учні у сучасному інформаційному просторі відчувають себе здатними на маленькі подвиги та відкриття. Надамо їм свою допомогу, свій досвід. Може зробимо світ краще!? А ще: що може бути краще, коли твій учень знає та може більше тебе? Там теж твоя доля роботи та перемоги!
А про перемоги треба завжди пам'ятати, бо це наш двигун розвитку компетенції. А ще пам'ять, що розвиває нашу логіку на емоційну компетентність. Нас об'єднує ця пам'ять, як й історія нашої Землі, Батьківщини....
До 70-річчя Перемоги. Брестська фортеця в трьох вимірах пост на Освітній Галактиці вчителів Intel про Україну та українців, автор Елена ГодуноваЗірки Пам'яті на карті  автор: Кривошеїн Олег, о роботі свого пошукового клубу. "Життя триває, але ми завжди повинні пам'ятати, якою ціною дісталася Перемога, адже навіть зірки тільки одного невеликого сільського поселення покривають половину Європи. Вони показують, хто звільняв світ від фашистської чуми. Росіяни, українці, білоруси, казахи, представники інших національностей. Це їх могилами покрита карта війни."

Немає коментарів:

Дописати коментар

Бажаєте вставити картинку в коментар? Для цього скористайтеся тегом
[im#]посилання на зображення[/im] - якщо картинка велика.
[im]посилання на зображення[/im] - якщо картинка маленька.
Картинка повинна знаходитися в Інтернеті, і її адреса повинна закінчуватися на jpg, gif або png або скористайтесь сайтом http://goo.gl/t0z1ux