Календарь на любой год
Для Вас тільки найактуальніше

неділю, 15 березня 2015 р.

Ергономіка простору навчання

Але знову на це чомусь серйозно не дивляться, панове вчителя, вважають тільки науковообразним терміном...

Про весняні канікули на Галактиці, необхідності правильно та завжди навчатися (навчання продовж життя) пише  Елена ІТ у своєму пості Вчення - світло. Що треба знати як та організовувати кроки свого навчання. І пост перекликається зі статтею "Університет помер, та живи університетРената Атаєва, як післямова до інтерв'ю  Митио Каку (американського фізика), що потрібно уміти вчитися і 25 столітті, і сертифікація потрібна, тому що майбутнє за фахівцями. Так коментувала цю статтю Елена ІТ: "Важливе вдумливе відношення до слів і сенсів, які, часто замилюються." Що перекликається з анотацією Марини Низенькової на книгу Марини Москвиної "Вчися бачити"

Як створювати цей простір навчання згідно науки ергономіки?Роздум про це новачка Галактиці Інни Ру у пості Реалізація освітніх програм через мережеву взаємодію, як заохочення до навчання першокласників та їх батьків. Іргалієва Світлана  пише у своєму  пості Роздуми в ході конкурсу "Учитель-родителю": "Мені здається, що при плануванні роботи з дітьми дуже важливо включати в неї діяльність батьків - активну або пасивну.", та про необхідність відображати допомогу батьків не тільки усно... Розмірковує про розширення простору навчання школи та підводить висновок: "Учитель вчиться застосовувати можливості Інтернет-ресурсів у своїй професійній і творчій діяльності. Наступний крок - навчити вчитися не лише дітей, але і батьків."
А Anna Sokurenko дивувалася Чому ми не читаємо правила?. Як би тільки правила... Інструкції до роботи, інструкції до експлуатації, договори і угоди. А це вже не смішно... Учні також не мають бажання читати й підручники, вислуховувати поради до роботи. Вони поспішають отримати оцінку, це їх мірило успіху. Вони не бажають слухати, що Шлях до успіху. Як досягти упевненості у власних силах, це виконання низки правил та угод, які треба спочатку прочитати та деякі опанувати. LaraKrav ставить риторичне питання "Де знайти час для всього?" в пості Життя в ритмі " deadline". А Алла Леонідівна Сотникова з групи Google+ Підвищуємо кваліфікацію в області ИКТ рекомендує нам вчитися дистанційно, підвищувати кваліфікацію точно можна на 11 ресурсах для безкоштовної освіти.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Бажаєте вставити картинку в коментар? Для цього скористайтеся тегом
[im#]посилання на зображення[/im] - якщо картинка велика.
[im]посилання на зображення[/im] - якщо картинка маленька.
Картинка повинна знаходитися в Інтернеті, і її адреса повинна закінчуватися на jpg, gif або png або скористайтесь сайтом http://goo.gl/t0z1ux