Календарь на любой год
Для Вас тільки найактуальніше

суботу, 14 березня 2015 р.

Увага! Весняні інтернет-канікули- 2015!

Весняні інтернет-канікули- 2015 лише з 23 березня по 3 квітня, а вже  ажіотаж був на запис майстер-класів, йде обговорення деяких подій у суспільстві вчителів Intel Education Galaxy:


Елена Вострикова вітає наше бажання прийняти участь у тренінзі Педагогічні секрети учбових ситуацій згідно програми, яку розробили Навчальний майданчик муніципальної автономної освітньої установи додаткової професійної освіти "Інститут підвищення кваліфікації" м. Новокузнецьк та декілька активних шкіл міста. Та пише нам "Щодня проходжу повз Знак Дружби  з написом: від робітників Запоріжжя робітникам Новокузнецька!! Сподіваюся, що наші ініціативи стануть мостами Дружби між педагогами і дітьми! Мені здається це дуже важливим!"
В нашій роботі стане у пригоді пост ConfЭльвира Михолап Шкільний клуб F1: ділимося досвідом з колегами з інших ОУ, де автор описує можливості використання web2.0 у навчально-виховній діяльності, планування уроку і навчальних ситуацій.
А Ельвіра Шемякина у своєму блозі з учнями  в пості Читати не шкідливо, або Правда і брехня цікаво використовують сервіс http://learningapps.org/:

Немає коментарів:

Дописати коментар

Бажаєте вставити картинку в коментар? Для цього скористайтеся тегом
[im#]посилання на зображення[/im] - якщо картинка велика.
[im]посилання на зображення[/im] - якщо картинка маленька.
Картинка повинна знаходитися в Інтернеті, і її адреса повинна закінчуватися на jpg, gif або png або скористайтесь сайтом http://goo.gl/t0z1ux