Календарь на любой год
Для Вас тільки найактуальніше

четвер, 12 березня 2015 р.

"Хороший вчитель може навчити інших навіть тому, чого сам не уміє" Тадеуш Котарбиньский

Працюю з Інкубаторо2015, створюю мережевий проект "Онлайн крок до майбутнього"  про впровадження ГАШ, що обрала наша школа проблемною темою.
У рамках цього проекту ще проект "Здоровий спосіб життя перший крок до ГАШ"... Є в нас творча група добровольців, але ще не склалась команда... Усі планують цю роботу на літо. Тому працюю сама, час йде... Багато чого прочитала та узнала вперше. Без активності спільноти, громади не можливо "здвинути" гори, але зробити основні позначки можливо. Наступний етап: роботи від учасників... В мене 4 групи. Вот тут допоможе робота активних Галактиан:
Надихнула мені до роботи анотація Maria Sonina на твору Дэвид Алмонд. Мене звуть Мина, де автор, аналізує своє відношення до прочитаного, говорить про перелом у свідомості та у погляді на дії персонажів як вчителя, як матері... Мина робить висновок : "Відчуваєте, як слово ШКОЛА втрачає сенс від багатократних повторень? Так само сама школа втрачає сенс від багатократних відвідувань"! Тому треба щось робити зараз, щоб вони не утратили сенс від життя!
Згадую як рік тому мене підтримувала книга запорізького письменника-вчителя. Він теж писав що для учнів треба влаштовувати справжні проекти, з яких їм став би зрозумілим сенс життя, школи, вчителя, родини.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Бажаєте вставити картинку в коментар? Для цього скористайтеся тегом
[im#]посилання на зображення[/im] - якщо картинка велика.
[im]посилання на зображення[/im] - якщо картинка маленька.
Картинка повинна знаходитися в Інтернеті, і її адреса повинна закінчуватися на jpg, gif або png або скористайтесь сайтом http://goo.gl/t0z1ux