Календарь на любой год
Для Вас тільки найактуальніше

понеділок, 16 березня 2015 р.

Візуалізація: просто про складне

Приклад використання візуалізації
Автор natyanikova посту Візуалізація: просто про складне на Галактиці знову о незвичайних можливостях інфографіки в мистецтві пояснення нового матеріалу у навчальному процесі.
Рене Декарт, 1644 рік, схемне відображення магнітного поля
Можна працювати в ручному режимі, як автор LaraKrav посту Котушка ниток, тетрадний лист і півтора землекопи. Думаю, що такі приклади самостійних досягнень учнів у процесі дослідження на уроках та позакласній діяльності дає більше візуалізації та мотивації до навчання, ніж інші педагогічні практики. Пише AndreyR:  "Але подивимося, що відбувається - доки ми тут розгойдуємося, наші з вами учні вже і в цьому питанні обходять нас (вони самостійно освоюють цю тему, будують власних роботів і конструюють 3d принтерів... приміром, стаття Як я, будучи звичайним школярем, спроектував і зібрав свою модель 3d принтера - так подивишся: обшарпана тумбочка з моторчиками, адже працює, і досить непогано друкує... ). Чому так? Чому виходить, що учителі знову в ролі тих, що наздоганяють?  Виходить, що знову "не аборигени"?", у своєму пості Подорожі в країну Freeduino; пора робити блогоуборку.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Бажаєте вставити картинку в коментар? Для цього скористайтеся тегом
[im#]посилання на зображення[/im] - якщо картинка велика.
[im]посилання на зображення[/im] - якщо картинка маленька.
Картинка повинна знаходитися в Інтернеті, і її адреса повинна закінчуватися на jpg, gif або png або скористайтесь сайтом http://goo.gl/t0z1ux