Календарь на любой год
Для Вас тільки найактуальніше

понеділок, 25 січня 2016 р.

Тетянін день!

Надзвичайний пост oksana_petrova: Критерії блогтрейлера і ґудзики Блума, якій мені надав новий поворот до усього в світі! Ми ж так плануємо своє життя, свій день, свій урок, так вчимо учнів... Просто, як завжди просте правило воно залежить від погляду на свої дії та знання. Як у Colleen  Аланиз, американської вчительки з Техаса, та вчителя Olga Evstifeeva, яка її рекомендує .
Ми, звичайно, визначаємо це у проектуванні та спільной діяльності, але про себе коханого, якось забуваємо:


Про це Olga Evstifeeva пише уже четвертий рік у своєму блозі Освоюємо "мережі і хмари":
Як правильно впроваджувати технології в школах? Google випустив короткий підручник-гід, який надихає тих, хто готовий почати вже сьогодні!

А Майстерня Марини Курвитс продовжує свою роботу: "Якщо у дитини проблеми із заучуванням нових іноземних слів, варто спробувати Quizlet. Сьогодні в рубриці "Домашнє завдання: як діяти УЧИТЕЛЕВІ і не з'їхати з глузду БАТЬКУ" в 18.30 по мск в Перископі поговоримо про цей цікавий сервіс."
А ми продовжуємо працювати в моїй майстерні Google-сервіс та BYOD над створенням своїх блогтрейлерів від oksana_petrova.
Або від Елени Годунової:
Для усіх Тетян, вітаю від Андреана Челентано:

Немає коментарів:

Дописати коментар

Бажаєте вставити картинку в коментар? Для цього скористайтеся тегом
[im#]посилання на зображення[/im] - якщо картинка велика.
[im]посилання на зображення[/im] - якщо картинка маленька.
Картинка повинна знаходитися в Інтернеті, і її адреса повинна закінчуватися на jpg, gif або png або скористайтесь сайтом http://goo.gl/t0z1ux