Календарь на любой год
Для Вас тільки найактуальніше

четвер, 5 березня 2015 р.

Пора до нових вершин!

Щось зрушилося в навчально-учбовому процесі у школі. І це не може радувати!
Сьогодні є добрі новини у школі: ми почали участь у навчальному мережевому проекті з англійської мови Landmarks of the British Isles.
Нас запросили на квітневий тренінг Сім'я на базі нашої школи, який буде тематичним "Розробка учбових ситуацій на основі графічної техніки представлення інформації". 
Об'єднуючою ідеєю усіх учбових ситуацій буде використання сервісів веб 2.0: графічної техніки представлення інформації,  геоінформаційних  карт, стрічок часу, інтерактивних он-лайн дощок (плакатів) та ін. Запрошую усіх бажаючих.
Пора виходити з тенет соціальних мереж "для себе коханого" до соціальних мереж начально-виховного процесу (читати пост у Освітній Галактиці вчителів Intel Anna Sokurenko ""Що зачаїлися" в мережевому співтоваристві") та впритул займатися питаннями інформатизації шкільного суспільства, бо ми не встигаємо за вимогами до навчання 21 століття (читати пост у Освітній Галактиці вчителів Intel biarmicus "Інформатизація: за залізними дверима або як риба у воді?"). 
Вчора у нашій школи проводились курси за вивченням Moodle на базі Запорізької школи сучасних знань/ на протязі уроку усі курсанти зареєструвались та написали заяву на створення курсу (усі комп'ютери витримали навантаження - збірка 2003 рік). Працювали на сайті. Це наш рекорд, що дорівнюється рекордів Гіннесу.
"Так можуть не усі, але ж можна спробувати рухатися в цьому напрямі! "- пише Алла Леонідівна Сотникова у своєму посиланні на пост "Вебінари: мій перший досвідMaria Sonina. Я теж писала про свій невдалий досвід, про пост у Освітній Галактиці вчителів Intel, що напроти щось зрушилось: Найстрашніше, коли не бачиш віддачі... А це теж форма майстер-класу, атестація, передача досвіду.
Словничок вчителя XXI століття
Ілюстрована Енциклопедія Тварин

Немає коментарів:

Дописати коментар

Бажаєте вставити картинку в коментар? Для цього скористайтеся тегом
[im#]посилання на зображення[/im] - якщо картинка велика.
[im]посилання на зображення[/im] - якщо картинка маленька.
Картинка повинна знаходитися в Інтернеті, і її адреса повинна закінчуватися на jpg, gif або png або скористайтесь сайтом http://goo.gl/t0z1ux