Календарь на любой год
Для Вас тільки найактуальніше

пʼятницю, 6 березня 2015 р.

Сам учбовий проект як на системний об'єкт, який можна аналізувати і обговорювати....

Це ідея автора patarakin посту "Освітні об'єкти. 4) Системнийна Освітній Галактиці вчителів Intel.
 "Дивовижний же засіб для освоєння умінь обговорювати ситуації з множиною учасників,"- продовжує автор посту. У коментарях  "так можна зробити прорив в освітньому процесі, як мовиться - це його основа (система і взаємодія...)", - alexlil
"Компетентність в сучасному суспільстві" Дж. Равен
"Вихованці, які займаються в  " МультіМедіаСтудії", мислять гнучко, здатні висувати безліч різноманітних ідей і стратегій, легко переходити від одного аспекту завдання до іншого, ставити звичне під сумнів, мають широкий кругозір." Ці висновки психологічної служби приведені у пості "Коли вербальна креативність зашкалює?" автора ЕленаІТ.
"Роботу над шкільним сайтом можна розглядати як колективний дитячо-дорослий проект," - розмірковує Дубінін Андрій Олександрович, учитель інформатики Бердянської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №16 у своїй статті на ЗапоВікі "Функціонування шкільного сайту: організація командної роботи".
На регіональному  освітньому проекті «Школа сучасних знань» м. Запоріжжя відкрити вісімнадцять нових дистанційні курси для учнів: «Історія України 9 клас», «Українська література. 9 клас», «Хімія 10-11 класи», «Гідростатика», «Основи практичної астрономії», «Задачі-малюнки з астрономії», «Електрика і магнетизм в медицині», «Методи розв’язування графічних задач з фізики», «НМК з астрономії», «Методи розв’язування нестандартних задач з механіки», «Системи гармонійного розвитку людини», «Основи здоров`я - міжособистісні стосунки», «Основи першої медичної допомоги під час виникнення екстремальних ситуацій», «Біологія 10 клас», «Біологія 11 клас», «Екологія», «Біологія та екології 10-11 класи», «Російська мова». Прошу до опрацювання та тестування курсів.

Реакція дітей на старий комп'ютер

Немає коментарів:

Дописати коментар

Бажаєте вставити картинку в коментар? Для цього скористайтеся тегом
[im#]посилання на зображення[/im] - якщо картинка велика.
[im]посилання на зображення[/im] - якщо картинка маленька.
Картинка повинна знаходитися в Інтернеті, і її адреса повинна закінчуватися на jpg, gif або png або скористайтесь сайтом http://goo.gl/t0z1ux