Календарь на любой год
Для Вас тільки найактуальніше

вівторок, 20 жовтня 2015 р.

Впровадження в школах

Я дуже рада, що на Україні є вчителя, які як сподвижники-волонтери працюють з сучасними інформаційними технологіями та поділяються з нами своїми знахідками. Як Потапова Ж.В. та Константиненко Л.Г. (мій вчорашній пост)

Елена Кривошея Google Apps: Елена Кривошея опубликовала запись в сообществе Google Apps Кіровоград (Google Apps): Впровадження в школі сервісів Google Apps for Education... Як сніг на голову. Взагалі, я вже тривалий час використовую сервіси, які є у вільному доступі: пошта, диск, документи, таблиці, форми, календар та деякі інші. Але тепер мені потрібно не тільки опанувати певні технічні знання і навички, щоб школа мала безкоштовний доступ до сервісів Google Apps, так ще потрібно залучити до цієї роботи колег та учнів.
Пропоную свою презентацію, яка розрахована для ознайомлення вчителів з Google Apps та його основними сервісами на педагогічній раді з усними коментарями.Використання продуктів Google для освіти.

Інформатика та інформаційні технології в навчальних закладах: Запрошуємо на сторінки блогу підтримки навчання інформатики у 7 класі. Авторський колектив під керівництвом Natalya Morzeпропонує матеріали для вивчення теми "Побудова інформаційних моделей". Можливо, Ви відкриєте для себе та своїх дітей програми, які у майбутньому допоможуть їм стати великими дослідниками чи інженерами? Нехай ваші уроки будуть цікавими та корисними дітям! Інформатика, 7: Побудова комп'ютерних моделей
Наука України Відкрита школа: Хмарні сервіси в освіті: · Facebook Groups for iOS Хмарна команда ІКТ спеціалістів Відкритої школи хмарних технологій в освіті розпочали спільне створення навчальних курсів для колег. Керуючись обраним вектором •Навчаюсь навчаючи• колеги скоро відкриють власні Авторські дистанційні курси для всіх бажаючих у власному навчальному закладі, що забезпечить швидку інтеграцію та зародження нової інформаційної культури серед колег.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Бажаєте вставити картинку в коментар? Для цього скористайтеся тегом
[im#]посилання на зображення[/im] - якщо картинка велика.
[im]посилання на зображення[/im] - якщо картинка маленька.
Картинка повинна знаходитися в Інтернеті, і її адреса повинна закінчуватися на jpg, gif або png або скористайтесь сайтом http://goo.gl/t0z1ux