Календарь на любой год
Для Вас тільки найактуальніше

неділю, 1 листопада 2015 р.

Надзвичайні новини в моєму інфопросторі

Так, я вже розширила свій інформаційний простір: веду авторський блог в Освітній Галактиці... Не встигала закінчити свій другий пост, а він вже в ефірі:). Життя школи розпочинається з активності її громади.
Це моя біль, коли не можу знайти спільників за обраним шляхом, та радість, коли ми працюємо у команді. Це моя мрія з тієї самої пори, коли прийшла до школи вчителем...
Що ділити вчителям між собою? Години від ставок!? Їх зараз так мало, що один-два вчителя на предмет у школі. Учнів, які добро навчаються та з ними легко творити на конкурси й олімпіади!? Так вони такі різні, мають різні прихильності та нам все ж треба вчити всіх за програмою й до життя...
Тому усіх хто, цікавляться  цією темою та бажають поширювати свої знання з теми громадянсько-активної школи й мережевих урочних проектів, які лише будуть підкріплювати виховну мету уроку та спонукати учнів виконувати домашні завдання.

Запрошую працювати у тандемі громадянсько-активних учителів в Майстерні "Знак якості" Круподеровой Олени, будуючи майбутнє разом.

А ось й приклади до роботи найсвіжіші:
Чекаю вас у своїй групі! Я добре знаю, що у вас, колеги, є цікаві ідеї та думки, мабуть й напрацювання.
Сьогодні зробила оновлення дизайну мого блогу: бічне меню. За мотивами Наталії Аксенової Час читати! та матеріалами посту Прекрасне випадне меню на CSS у блог.
Й наостанок, хвалюся: до мене прийшов лист, що "Congratulations, your app Підсумки теми has already been viewed 500 times."

7 коментарів:

Бажаєте вставити картинку в коментар? Для цього скористайтеся тегом
[im#]посилання на зображення[/im] - якщо картинка велика.
[im]посилання на зображення[/im] - якщо картинка маленька.
Картинка повинна знаходитися в Інтернеті, і її адреса повинна закінчуватися на jpg, gif або png або скористайтесь сайтом http://goo.gl/t0z1ux