Календарь на любой год
Для Вас тільки найактуальніше

понеділок, 18 травня 2015 р.

Сьогодні теж чудовий день:)

Добрі новини - це не тільки добрі слова чи подарунки, це відчуття причетності до чийогось свята
Тому що Ljudmilla Rozhdestvenskaya опублікувала:
  • Згадайте свої уроки фізики. Чи любили ви цей предмет? Чи виконували з цікавістю лабораторні роботи? Чи показували вам експерименти? Чи можете ви зараз пояснити дитині, як літає бумеранг і чому копійка не тоне в склянці з водою?
Команда "Школа+" може відповісти на усі питання і готова кожен урок фізики зробити доступним і зрозумілим для ваших дітей.

  • Дружна команда з Колорадського університету зробила те, про що багато хто напевно мріяв: бібліотеку інтерактивних симуляторів по фізиці, математиці і хімії .... Що мені подобається, все відкрито: "Треба відмітити, що тих, хто розпещений графікою численних ігор для iOS і Android, які побудовані на якісно зображуваних фізичних законах, може трохи розчарувати наївна анімація від PhET. Але сенс цих симуляторів не в тому, що вони допоможуть приємно скоротити час. Це якісно продумана колекція, що ілюструє навчальні програми, супроводжує методичними рекомендаціями і пояснювальними матеріалами."

Немає коментарів:

Дописати коментар

Бажаєте вставити картинку в коментар? Для цього скористайтеся тегом
[im#]посилання на зображення[/im] - якщо картинка велика.
[im]посилання на зображення[/im] - якщо картинка маленька.
Картинка повинна знаходитися в Інтернеті, і її адреса повинна закінчуватися на jpg, gif або png або скористайтесь сайтом http://goo.gl/t0z1ux